Trei reguli obligatorii pe care să le respecți la păcănele aparate

Trei reguli obligatorii pe care să le respecți la păcănele aparateUna dintre marile probleme pe care le întâmpină amatorii de păcănele aparate este dependența. Astfel, odată ce ai intrat într-o sală de păcănele, cu greu te mai poți dezlipi de pe scaun, având impresia că marele câștig este aproape, mai de fiecare dată la următoarea rundă. Din nefericire însă, nu de fiecare dată se întâmplă așa, astfel încât o rundă de jocuri care în mod normal ar trebui să-ți aducă relaxare și bună dispoziție, se poate transforma într-un eșec lamentabil. Dependența de jocuri aparate a fost unul dintre motivele pentru care, o bună bucată de vreme, sălile de jocuri de cartier au fost, dacă nu interzise, strict reglementate în ceea ce privește autorizațiile și accesul. Pentru a evita însă acest scenariu, avem astăzi la dispoziție păcănele ca la aparate online, unde, teoretic, poți controla mai ușor atât banii alocați, cât și prezența în fața calculatorului. Chiar și aici însă, fără respectarea unor minime reguli, drumul de la succes la eșec este unul destul de scurt.

Calculează-ți bine bugetul și timpul la păcănele aparate

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le ai în vedere înainte de a te avânta la o sesiune de păcănele aparate este calcularea bugetului. De obicei, acesta trebuie stabilit independent de celelalte cheltuieli ale casei, fără a afecta bugetul familial. Din acest motiv, spunem că jocurile de tip slot trebuie privite ca o distracție obișnuită și nu ca o investiție care să creeze neapărat așteptarea unor mari câștiguri. Cu cât vom privi mai relaxat această operațiune, cu atât șansele noastre de a ne ridica de pe scaun mai bine-dispuși sunt mai mari. De asemenea, în funcție de suma alocată pentru jocuri la aparate, ne putem face o idee asupra mizelor pe care le vom plasa și, implicit, a timpului pe care îl petrecem în fața ecranului de calculator. Iar dacă la cazinourile în fizic nu prea vedem ceasuri care să ne anunțe că am întârziat acasă și ar cam fi timpul să plecăm, la cazinourile online știm în permanență ce buget avem și cât mai avem de stat, în cazul în care ne-am făcut calculele necesare.

Încearcă să nu joci pe miza maximă

Un alt sfat primit de la jucătorii cu experiență ne spune să evităm, pe cât posibil, jocul pe miză maximă. Desigur că acest lucru sună tentant, câtă vreme jocul pe miză mare ne poate aduce și niște câștiguri pe măsură. Acesta are însă și reversul medaliei, în care bugetul nostru se poate epuiza într-un timp extrem de scurt. Din acest motiv, calcularea unei mize medii, ponderate, în care să ținem bugetul în frâu este de indicat, dacă dorim să petrecem cât mai mult timp la jocuri de tip aparate, în așteptarea unui premiu substanțial.

Nu juca sub influența alcoolului

În fine, unul dintre sfaturile de care puțini amatori țin seama, este să nu jucăm niciodată păcănele aparate sub influența alcoolului. Euforia dată de consumul de alcool, fie el și moderat, lături de tentația marilor câștiguri, ne poate determina foarte ușor să ne pierdem cumpătul și să pariem peste măsură. Iar în acest caz, drumul spre eșec este unul mai mult decât garantat.