Simboluri Wild și Scatter la jocuri aparate păcănele

Simboluri Wild și Scatter la jocuri aparate păcăneleJocurile de tip păcănele au reprezentat o industrie care, ani de-a rândul, a ținut în picioare sălile de cazinou și, mai târziu, pe cele de cartier. Astfel, la jocuri aparate păcănele ai posibilitatea de a te relaxa în fața unui ecran pe care se rotesc în permanență simboluri dintre cele mai atrăgătoare. Intrarea acestor jocuri în sfera online a îmbunătățit însă atât posibilitățile de distracție, cât și pe cele de câștig. Aceasta dintr-un motiv foarte simplu: calculatorul și internetul oferă posibilități infinit mai mari în ceea ce privește creativitatea și producția de jocuri aparate păcănele, care pot fi rulate pe orice dispozitiv, nu doar pe clasicele aparate din sălile de joc. Dincolo de aceasta, la jocurile online ai parte de câștiguri substanțiale și de simboluri variate, capabile să schimbe soarta unei runde în mod decisiv. Astfel, aici  avem de-a face cu simboluri de tip Wild sau Scatter, care, prin puterile lor magice, pot transforma aproape întregul ecran în simboluri câștigătoare.

Ce sunt simbolurile Wild

Simbolurile de tip Wild sunt date de obicei de numele jocului, acestea purtând chiar aceeași denumire. În alte cazuri, acestea sunt reprezentate de eroii principali ai jocului, care pot purta nume dintre cele mai diverse: de la banala denumire a slotului, până la personaje din filme precum Rambo, Rocky sau contele Dracula. Toate acestea nu fac decât să crească atractivitatea jocului, bazându-se pe o notorietate deja câștigată de pe micile sau marile ecrane. Pe de altă parte, simbolurile de tip Wild sunt dintre cele mai vânate la jocurile de tip slot. Acestea sunt purtătoare de premii speciale, unele dintre ele aducându-ți bonusuri în bani cash sau în runde gratuite. De asemenea, simbolurile Wild pot juca rol de multiplicatori. În acest sens, în cazul în care ai câștigat o anumită sumă pe o linie de plată obișnuită, un simbol Wild ți-o poate dubla sau multiplica de zeci sau chiar sute de ori, în funcție de puterea acestuia.

Cum funcționează simbolurile Scatter

Un alt simbol extrem de râvnit la jocuri aparate păcănele este cel de tip Scatter. Acesta nu diferă mult de cel de tip Wild, fiind purtător, de asemenea, al unor puteri speciale, care îți pot multiplica sumele deja câștigate pe liniile de plată. Spre deosebire de simbolurile Wild însă, un Scatter are puterea de a „contamina” simbolurile din jur, conferindu-le aceeași valoare. Prin urmare, nu trebuie să te mire dacă două sau trei simboluri de tip Scatter îți pot dubla sau tripla suma câștigată, în funcție de simbolurile din jur atinse.

Ce avantaje ai la jocuri aparate păcănele

Acestea sunt însă doar câteva dintre atuurile pe care poți miza la jocuri aparate păcănele. Odată ce ai intrat pe un cazinou online însă, vei descoperi avantaje multiple pe care jocurile de tip păcănele ți le oferă, dincolo de simbolurile obișnuite în astfel de cazuri. Primul dintre ele este dat de faptul că beneficiezi de o gamă mult mai variată de titluri decât la oricare dintre aparatele de la sălile clasice de cartier. De asemenea, nu va mai trebui să faci nicio deplasare, toate operațiunile tale derulându-se online. Nu în ultimul rând, ai parte de sisteme de bonusare net superioare, care nu se pot compara în niciun caz cu cele de la cazinourile clasice.