Principalele diferențe între aparate cu 77777 și aparate 777

Jocurile de tip 777 au captat întotdeauna atenția amatorilor de jocuri de noroc, dintr-un motiv extrem de simplu. În primul rând, vorbim despre unele dintre cele mai vechi jocuri de tip slot de pe piață, având în spate o istorie de peste un secol. Acestea au fost introduse pentru prima oară în vechile saloane americane de jocuri de noroc, iar mai apoi au devenit vedetele marilor cazinouri din strălucitorul Las Vegas. Acestea au la bază magia cifrei 7, care este însoțită în majoritatea jocurilor dezvoltate de-a lungul timpului de simboluri cu fructe sau de tip BAR. Pe de altă parte, deși între jocuri cu aparate 777 și aparate cu 77777 aparent nu este nicio diferență, în realitate, aceste sisteme de joc oferă șanse de câștig diferite. Chiar și așa însă, este bine ca înainte de a demara o rundă de jocuri cu 77777, este bine să încercăm o variantă demonstrativă sa, cel puțin, să citim cu atenție regulile și eventuale review-uri despre acestea.

Doua sisteme aparent identice

Principalele diferențe între aparate cu 77777 și aparate 777În principiu, jocurile aparate cu 77777 au la bază magia șeptarilor, care au fost considerați dintotdeauna simboluri ale norocului. Nu este de mirare că cifra 7 a căpătat de-a lungul timpului o aură magică, semnificații diverse, aducătoare de șansă. De asemenea, majoritatea jocurilor cu șeptari au în construcție și alte simboluri, cele ai multe dintre acestea fiind dintre cele cu fructe. Inclusiv denumirile acestora sunt asemănătoare, expresii precum „Sizzling Hot” sau „Magic 7” fiind des întâlnite la jocurile cu șeptari.

Șanse de câștig diferite

În schimb, dacă jocurile la aparate par aproape identice în ceea ce privește simbolurile și denumirile folosite, ele diferă în ceea ce privește șansele de câștig pe care le avem în fața cazinoului. Mulți consideră probabil că la aparate cu 77777, ca și la alte jocuri de tip slot, șansele noastre sunt aceleași și totul depinde doar de noroc. Privind însă mai în profunzime, nu putem să nu remarcăm unele diferențe majore. Însăși construcția de bază a jocurilor diferă substanțial. Jocurile slot 777 sunt concepute pe trei tamburi și trei sau cinci linii de simboluri, în vreme ce sloturile cu 77777 au cinci tamburi rotitori și tot atâtea linii de simboluri. Acest lucru înseamnă mai multe linii de plată pentru cel de-al doilea sistem, ceea ce echivalează cu mai multe combinații posibile și mai multe linii de plată. Este un principiu general la jocurile de noroc de tip slot, potrivit căruia cu cât avem mai multe linii de plată pe un aparat, cu atât avem mai multe șanse de câștig în fața cazinoului.

Jocuri cu jackpot la aparate cu 77777

Dincolo de liniile de plată, la aparate cu 77777 putem avea parte și de câștiguri substanțial mai mari decât la cele cu 777. Acestea pot veni atât în mod obișnuit, prin liniile de plată, dar și prin intermediul jackpoturilor, prezente din plin în prima variantă. Astfel, dacă suntem norocoși, putem avea parte de un jackpot progresiv, la care premiile pot sări cu ușurință de un milion de lei. Ceea ce face ca șeptarii să-și merite pe deplin denumirea de cifră magică, nu-i așa?