Păcănele ca la aparate direct pe mobil

Păcănele ca la aparate direct pe mobilJocurile de tip păcănele au reprezentat una din marile atracții ale cazinourilor din toată lumea și, mai apoi ale sălilor de cartier. Acestea au atras din prima prin aspectul lor masiv și prin ecranele colorate, pe care se perindau diverse simboluri aducătoare de mari câștiguri. Cei mai în vârstă își aduc probabil cu nostalgie aminte de clasicele aparate cu manetă laterală, de care trebuia să tragi pentru a prinde simbolurile câștigătoare de pe tamburii rotitori. Acestea au evoluat în timp, astfel că, din a doua jumătate a secolului trecut, acestea au devenit unul dintre punctele de reper ale sălilor de jocuri. În România, jocurile păcănele ca la aparate putem spune că au intrat în forță de la jumătatea anilor ’90, când deveniseră un adevărat fenomen. Acestea ofereau în principal jocuri de videopoker, după ce, în prealabil, acestea erau destinate, de fapt, jocurilor de tip 777 sau cu fructe. Astăzi, putem accesa jocuri  ca la aparate păcănele fără a mai fi nevoie să ne deplasăm până la sala de cartier. Avem posibilitatea de a juca direct de pe calculatorul personal, din sufragerie, iar operațiunile să le facem cu un simplu click de mouse. Mai mult, avem astăzi posibilitatea de a ne distra exact ca in urmă cu ani buni, dar direct de pe telefonul mobil. Tot ceea ce ai nevoie pentru asta este un minim de credit și o conexiune bună la internet.

Păcănele ca la aparate – Mai întâi în săli, apoi pe desktop

Să ne aducem însă aminte de vechile păcănele așa cum au fost ele concepute, cu butoanele mari din plastic, menite să suporte mii de lovituri în timpul unei runde de joc, pe fondul adrenalinei și al nervilor întinși la maxim, în așteptarea unei combinații câștigătoare. Astăzi însă, lucrurile s-au schimbat, în sensul în care poți accesa păcănele ca la aparate fără niciun fel de deplasare și nicio plată efectuată la ghișeu. Pur și simplu, toate operațiunile le faci online, începând de la alimentarea contului și până la plasarea mizelor. Cât privește interfața, aceasta este asemănătoare cu cea a vechilor aparate, în unele cazuri chiar identică. Diferența poate consta însă în viteza de rulare a cadrelor și succesiunea simbolurilor, precum și în efectele speciale adăugate, pentru un efect cât mai realist. Astfel, deși nu arată, jocurile de tip păcănele ca la aparate se comportă aproape la fel cu cele în fizic, cu tamburii rotindu-se cu o viteză asemănătoare, imitând chiar oprirea acestora cu încetinitorul, până ce simbolurile ajung să fie afișate în totalitate pe ecran. Nu în ultimul rând, la păcănele online poți beneficia de cele mai noi creații ale producătorilor de jocuri electronice, cu personaje desprinse din filmele de acțiune sau din vechile legende scandinave ori egiptene.

Revoluția telefoanelor mobile

Iar dacă dorești să ai parte de libertate totală, astăzi ai posibilitatea de a juca la păcănele online chiar de pe telefonul mobil. Poți face acest lucru în metrou, în tramvai, în drum spre facultate sau spre locul de muncă ori chiar la o terasă cu prietenii. Și ce poate fi mai frumos decât să începi ziua cu un câștig la păcănele?