Cum pot participa legal la jocuri aparate online

Site-urile de jocuri aparate online au împânzit internetul în ultima perioadă, devenind una dintre modalitățile preferate ale românilor și în special ale tinerilor de a face bani online. Practic, este de ajuns să intri doar câteva secunde pe un site de jocuri online, iar suma de bani pe care o deții în fondul tău de rulaj se poate multiplica de câteva zeci de ori. Acest lucru este valabil la jocurile de masă, precum ruleta sau sloturile, însă există și varianta în care poți părăsi site-ul cu buzunarele goale, într-un timp la fel de scurt. Totul depinde de strategia pe care ți-o alegi și, mai ales, de bugetul pe care l-ai alocat în acest scop. Până la a discuta însă despre câștiguri și pierderi, ar trebui să vedem cum accesăm legal jocuri online. Deși acestea se regăsesc practic pe toate drumurile, în realitate, este bine să urmărești câteva criterii pentru a te asigura că ai făcut alegerea corectă.

Cum pot participa legal la jocuri aparate online

Caută sigla ONJN pe jocuri aparate online

Primul pas pe care îl ai de făcut pentru a paria în siguranță este să te asiguri că joci absolut legal. Aceasta este condiția de la care ar trebui să pornească orice jucător la pariuri, indiferent că vorbim aici despre jocuri de masă, pariuri sportive sau jocuri aparate online. Dincolo de a ne asigura că site-ul pe care intrăm funcționează cu acte în regulă, ar trebui să ne asigurăm că și noi îndeplinim aceleași condiții. Astfel, trebuie ținut cont de faptul că, în România, vârsta minimă legală pentru a accesa jocuri aparate online este de 18 ani. Sub această vârstă ar trebui nici să nu e gândești să intri pe astfel de site-uri, pentru că este ilegal. Iar în cazul în care ți-ai pus în minte să păcălești sistemul de înregistrare pe site, atunci ar trebui să știi că operatorii online își iau de obicei măsuri suplimentare de siguranță. Prin urmare, ar trebui să te aștepți la verificări suplimentare din partea administratorilor de site-uri. Deși par de rutină, în realitate, acestea sunt niște filtre extrem de fiabile pentru jucătorii care încearcă să se înscrie în mod fraudulos pe site-urile de jocuri de noroc.

Abia după aceasta, ne putem orienta spre site-urile de jocuri aparate online legale. În principiu, acestea sunt extrem de ușor de recunoscut, majoritatea având afișată la vedere sigla ONJN – Oficiul Național al Jocurilor de Noroc. De multe ori, sigla este afișată pe prima pagină, în deschidere, dar și în jocul paginii sau la secțiunea dedicată termenilor și condițiilor. Prezența siglei certifică faptul că site-ul a primit licența de funcționare din partea ONJN, aceasta având, în majoritatea cazurilor, o valabilitate de zece ani. În cazul în care nu ai dat peste sigla menționată, e de datoria ta să procedezi la verificări suplimentare, lista întreagă a site-urilor și publicațiilor aprobate fiind publicată, de obicei a actualizat, chiar pe site-ul ONJN. În cazul în care nici acolo nu există, este de datoria ta să raportezi acest lucru autorităților, mai ales că ai putea deveni părtaș la o încercare de escrocherie.