Cinci pași spre succes la jocuri cu aparate

Sălile de jocuri cu aparate au avut perioada lor de glorie, în care mulți amatori de jocuri de noroc aveau la dispoziție distracție, adrenalină și câștiguri pe măsură, într-un singur loc. Astăzi, toate aceste ingrediente le putem avea și la jocuri aparate online, pe care le putem găsi la cazinourile virtuale apărute în tandem cu casele de pariuri. Așa cum clasicele jocuri la aparate nu aveau însă vreo rețetă a succesului, care să asigure jucătorilor câștiguri maxime, nici la jocuri cu aparate online nu putem vorbi despre așa ceva. Sunt însă câteva reguli pe care, dacă le respecți, poți transforma o simplă distracție într-o sesiune de succes.

Cinci pași spre succes la jocuri cu aparateStabilește-ți bine bugetul

Prima recomandare pe care ți-o va face orice amator de jocuri aparate este stabilirea clară a unui buget. Unii ar pune că este exact ca și plecarea la cumpărături. Atunci când pleci de cu o listă dinainte stabilită, nu doar că vei termina cumpărăturile mai repede, dar te vei și încadra în bugetul disponibil pentru asta. La fel este și la jocuri ca la aparate: în momentul în care ți-ai stabilit un buget pentru o rundă sau pentru o anumită sesiune, atunci lucrurile vor decurge mai bine pentru tine. În primul rând, că îți vei stabili cu mai mare exactitate mizele și prioritățile și nu te vei arunca la mize mari. De asemenea, trebuie să iei în calcul și faptul că această sumă poate fi pierdută, la fel ca orice cheltuială pentru distracție. Câtă vreme ești împăcat cu acest gând, nimic nociv pentru tine nu se poate întâmpla.

Joacă pe mize mici

Jocul pe mize mari este tentația oricărui amator de jocuri de noroc. Aceasta întrucât câștigurile cresc proporțional cu mizele depuse de tine. Acest lucru se întâmplă și la jocuri cu aparate online, unde tentația câștigului te urmărește la fiecare rundă. Mai mult, trebuie luat în calcul faptul că jackpoturile de tip progresiv nu vor fi accesibile decât celor care joacă la miza maximă admisă. Pe de altă parte, în ciuda faptului că îți promite câștiguri fabuloase, jocul pe mize mari poate avea și efectul invers al epuizării bugetului extrem de rapid. Astfel, cel mi indicat este să joci pe mize mici, astfel încât bugetul să îți ajungă pentru o mai mare perioadă de timp.

Urmărește marja de câștig la jocuri cu aparate

Un alt lucru de care trebuie să ții cont este marja de câștig. Aceasta nu trebuie confundată cu marja de profit și are în vedere numărul de câștiguri oferite în unitatea de timp. La jocuri aparate online, marja de câști poate ajunge cu ușurință la 90 la sută, spre deosebire de 50-60 la sută, cât este la jocurile în fizic.

Caută jocuri cu mai multe linii de plată

Tot la acest capitol ar trebui să ne orientăm spre jocurile cu mai multe linii de plată oferite. În principiu, cu cât un joc are mai multe linii de plată oferite, cu atât șansele tale de câștig în fața cazinoului sunt mai mari.

Retrage-te cât ești încă în câștig

Nu în ultimul rând, specialiștii te sfătuiesc să te retragi atunci când vezi că ai câștigat o anumită sumă. Ca și la stabilirea bugetului, poate nu ar fi rău să fixați și un anumit câștig la care să vă retrageți. În caz contrar, tentația jocului vă poate face să pierdeți și ce ați câștigat până la acel moment.