Cele mai căutate jocuri ca la aparate

Cele mai căutate jocuri ca la aparateVremurile în care căutam cu disperare un titlu favorit la jocurile slot de la sălile clasice de cartier au apus demult. Nu spunem că acele jocuri nu mai sunt astăzi pe placul nimănui, ci dimpotrivă, astăzi sunt mai mult decât accesibile. Prin urmare, dacă dorești să faci o rundă de sloturi cu fructe sau cu șeptari, ai acum posibilitatea de a le accesa direct din fața calculatorului, fără să mai fii nevoit să te deplasezi la ala de jocuri. La fel se întâmplă și cu sloturile cu pietre prețioase ori care ascund comori nebănuite sub simbolurile frumos colorate de pe ecran.

Odată ce intri pe un cazinou online, ai la dispoziție jocuri ca la aparate pe toate gusturile, singura problemă fiind alegerea și identificarea acestora. Dincolo de fructe și de șeptari însă, ai la dispoziție o gamă întreagă de jocuri ca la aparate la fel de populare, la care producătorii și-au dat din plin silința pentru a fi pe placul tău. Începând de la sloturile inspirate din legendele Olimpului, până la cele inspirate din filme de succes ori din lumea muzicală, toate sunt acum disponibile la doar un click distanță.

Jocuri ca la aparate cu teme din filme

Unele dintre cele mai răspândite sloturi ca la aparate din ultima perioadă sunt cele inspirate din filmele de la Hollywood. Indiferent că vorbim aici de filmele de acțiune, de cele horror sau de seriale de succes, acestea sunt astăzi disponibile pe majoritatea cazinourilor care se respectă. Astfel, unul dintre cele mai cunoscute titluri pe care le întâlnim online este Rambo. Faimosul personaj interpretat de nu mai puțin celebrul Sylvester Stallone este prezent pe mai toate cazinourile virtuale, acesta având rol de simbol Wild, care îți poate multiplica liniile de plată și transformă simbolurile din jur în câștiguri surpriză pentru tine.

Un alt titlu de succes este Dracula. Inspirat din filmul cu același nume regizat de Francis Ford Coppola, acesta te duce în lumea misterioasă a contelui transilvănean Dracula, puterea lui de seducție transformându-se în bani pentru tine, pe liniile de plată. Nu în ultimul rând, cei care la începutul anilor 90 se bucurau la apariția pe ecrane a unor personaje precum Brenda, Kelly sau Brandon Walsh, au acum posibilitatea să le revadă pe jocuri ca la aparate cu același nume, Beverly Hills 90910.

Prinde simbolurile mitologiei grecești

Un alt filon exploatat în această perioadă de producătorii de jocuri ca la aparate păcănele este cel al personajelor mitologice. Indiferent că vorbim despre legendele vechilor vikingi, ale egiptenilor sau ale Greciei Antice, acestea se regăsesc acum pe jocuri slot dintre cele mai inspirate în care puterile magice se pot transforma ușor în bani în contul tău de jucător. Una dintre cele mai de succes serii de jocuri ca la aparate de pe cazinourile online este Age of Gods.

Ajunsă deja la generația a IV-a, seria de jocuri oferă niște premii pe măsura greutății și importanței zeilor. Mai mult, seria Age of Gods este beneficiara celor mai mari premii puse la dispoziție pe acest segment, jucătorii înregistrați având posibilitatea de a câștiga jackpoturi ce depășesc ușor suma de un milion de lei. Totul, la o simplă apăsare a butonului de start!