Aparate păcănele care îți fac pielea de găină

Aparate păcănele care îți fac pielea de găinăÎn principiu, jocurile de tip slot au fost concepute pentru a te destinde și pentru a-ți oferi posibilitatea unor câștiguri materiale în timp ce stai relaxat în fața calculatorului ori la aparate păcănele. În principiu, acest lucru a fost valabil în perioada de glorie a jocurilor mecanice din sălile de cartier, în care predominau jocurile cu muzică stridentă și simboluri clasice, în care conta mai puțin povestea din spatele „filmului”. Astăzi însă, odată cu apariția jocurilor aparate păcănele online, lucrurile s-au schimbat radical. Acest lucru a permis, în cele din urmă, dezvoltarea unei industrii în toată regula, care a antrenat creatori, distribuitori și consumatori ai jocurilor slot moderne. Astfel, acestea pun mare preț pe scenariul și intrigile țesute în jurul unor personaje moderne, care, după ce au făcut furori prin cărți și ecranizări de succes, se văd acum reînviate pe site-urile de jocuri aparate online.

Frankenstein, mai actual decât oricând

Un astfel de exemplu este și jocul slot Frankenstein, bazat pe eroul cu același nume al cărții și, mai apoi, al filmelor de mare succes realizate de-a lungul secolului trecut. Jocul celor de la NetEnt este conceput cu cinci role și 20 de linii de plată și introduce o serie de simboluri inovative de tip Wild, care acționează oarecum diferit, în sensul că pot intra în legătură cu altele, aducându-ți mai multe șanse de câștig. Prin urmare, simbolul Wild se comportă aproape ca un Scatter, contaminând simbolurile din jur și sporind astfel șansele de a obține venituri multiplicate față de cele preconizate. De asemenea, Frankenstein include o serie de simboluri aducătoare de bonusuri în runde gratuite, asezonate din plin cu grafică 3D și efecte sonore dintre cele mai înfricoșătoare. În plus, prin caracteristicile sale, jocul este disponibil atât pentru calculator și laptop, cât și în versiunile pentru mobil și tabletă.

Aparate păcănele inspirate direct din filme

Conceput în asociere cu Universal Picture, tipul de jocuri aparate păcănele este încă de la început unul înfricoșător, ce are la bază eroul creat în laboratoare prin readucerea la viață a unui adevărat monstru. Din acest punct de vedere, jocul are avantajul că îți permite să alegi combinația potrivită de linii de pariere și valori ale jetoanelor, astfel încât să nu fii limitat la opțiunile puse la dispoziție de producători. Prin urmare, așa cum Frankestein poate fi considerat un fel de puzzle uman, care înglobează sub pielea sa cicatrizată multiple caractere umane, tot așa, jocul în sine îți permite să contribui la dezvoltarea și derularea sa așa cum dorești, reinventând practic modul de abordare a jocurilor slot, în ansamblu.

Alege modul de joc

Prin urmare, putem spune că Frankestein nu este un joc de tip aparate păcănele ca oricare altul. Acesta necesită încă de la început alegerea unui sistem de pariere, cu fixarea mizei, cu folosirea butoanelor verzi din stânga ecranului pentru a selecta liniile pe care le dorești activate. Setarea liniilor de plată poate fi activată inclusiv prin activarea unuia dintre numerele aflate la extremitățile tamburilor. În final, alegeți miza pe care doriți să o pariați, din jocul ecranului, după care nu vă rămâne decât să activați butonul de start. Dacă doriți să prindeți însă potul cel mare, puteți seta jocul pe miza maximă, iar acesta va merge în mod automat.